Ravioliai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų kvietiniai miltai
0.5 vieneto kiaušiniai
šiek tiek druska
šiek tiek muskatas
2 valgomieji šaukštai vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui papildomai reikės: 100 g įvairios mėsos faršo, 0,5 kiaušinio, po šaukštelį tarkuoto sūrio ir tarkuotų svogūnų, riekelė mirkyto nuspausto bei sumaigyto batono, druskos, juodųjų pipirų.

Iš miltų, kiaušinio, muskato riešuto ir druskos užminkoma lakštiniams tešla. Ji valandą palaikoma, po to plonai iškočiojama. Iš gauto lakšto stikline išspaudžiami skrituliukai (galima lakštą supjaustyti ir keturkampiais), ant kiekvieno jų vidurio uždedama po šaukštelį įdaro. Kraštai sutepami kiaušiniu ir apspaudžiami. Ravioliai verdami, kaip ir lakštiniai, pasūdytame vandenyje. Prieš patiekiant, apibarstomi Parmezano sūriu ir apipilami pomidorų padažu. Įdarui tinka špinatai arba kitokios daržovės.

Ravioliai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui papildomai reikės: 100 g įvairios mėsos faršo, 0,5 kiaušinio, po šaukštelį tarkuoto sūrio ir tarkuotų svogūnų, riekelė mirkyto nuspausto bei sumaigyto batono, druskos, juodųjų pipirų.

Iš miltų, kiaušinio, muskato riešuto ir druskos užminkoma lakštiniams tešla. Ji valandą palaikoma, po to plonai iškočiojama. Iš gauto lakšto stikline išspaudžiami skrituliukai (galima lakštą supjaustyti ir keturkampiais), ant kiekvieno jų vidurio uždedama po šaukštelį įdaro. Kraštai sutepami kiaušiniu ir apspaudžiami. Ravioliai verdami, kaip ir lakštiniai, pasūdytame vandenyje. Prieš patiekiant, apibarstomi Parmezano sūriu ir apipilami pomidorų padažu. Įdarui tinka špinatai arba kitokios daržovės.

Reklama:

Komentarai (5)


  • marina 2009-06-11 11:38

    tai yra cappelletti receptas.ravioliai buna su varske ir spinatais.bet receptas geras :super:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...