Panakota su „Matcha“ arbatos milteliais
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pagrindui:
100 gramų gervuogės
50 gramų dansukker želės cukrus
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 sluoksnis:
300 mililitrų grietinėlės, 35%
50 gramų baltas šokoladas (kapotas)
40 gramų dansukker želės cukrus
1 arbatinis šaukštelis „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
2 sluoksnis:
300 mililitrų grietinėlės, 35%
50 gramų baltas šokoladas (kapotas)
40 gramų dansukker želės cukrus
1 arbatinis šaukštelis matcha miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Uogos: nedideliame prikaistuvyje sumaišykite uogas, cukrų ir sirupą. Virkite 1 minutę.
2.
Uogienę išpilstykite į 4 stiklines. Palikite atvėsti.
3.
1 sluoksnis: grietinėlę, želės cukrų ir vanilinį cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite kapotą šokoladą ir palikite atvėsti. Atsargiai užpilkite ant uogienės ir palaikykite šaldytuve, kol sustings.
4.
2 sluoksnis: grietinėlę ir želės cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite smulkintą šokoladą ir pusę šaukštelio žaliosios japoniškos arbatos miltelių. Palikite atvėsti. Atsargiai išpilstykite į visas keturias stiklines. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
5.
Papuoškite kapotu baltuoju šokoladu.

Panakota su „Matcha“ arbatos milteliais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Pagrindui: 1 sluoksnis: 2 sluoksnis:
Gaminimo eiga:
  1. Uogos: nedideliame prikaistuvyje sumaišykite uogas, cukrų ir sirupą. Virkite 1 minutę.

  2. Uogienę išpilstykite į 4 stiklines. Palikite atvėsti.

  3. 1 sluoksnis: grietinėlę, želės cukrų ir vanilinį cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite kapotą šokoladą ir palikite atvėsti. Atsargiai užpilkite ant uogienės ir palaikykite šaldytuve, kol sustings.

  4. 2 sluoksnis: grietinėlę ir želės cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite smulkintą šokoladą ir pusę šaukštelio žaliosios japoniškos arbatos miltelių. Palikite atvėsti. Atsargiai išpilstykite į visas keturias stiklines. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

  5. Papuoškite kapotu baltuoju šokoladu.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...