Naminės salotos „Paršelis“
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
10 vienetų bulvių (virtos su lupena)
5 vienetai morkos (virtos)
4 vienetai agurkų (marinuoti)
1 galva svogūnai
1 stiklinė žirneliai ((konservuoti))
100 gramų dešra (virta)
1 vienetas agurkų (šviežias, nedidelis)
1 vienetas alyvuogių
100 gramų majonezas ("Daumantų")
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves ir morkas nulupti,supjaustyti kubeliais.
2.
Agurkus , svogūną ir dešrą (pora dešros griežinėlių palikti papuošimui) susmulkinti.
3.
Viską sudėti į dubenį, suberti žirnelius, berti druskos, pipirų, dėti dalį majonezo, išmaišyti.
4.
Mišrainę dėti į lėkštę, formuojant pailgą kauburėlį ir aptepti likusiu majonezu.
5.
Iš dešros riekelių padaryti ausytės, knyslę, uodegytę, o iš alyvuogių padaryti akytes. Dekoruoti agurkų griežinėliais.

Skanaus!

Naminės salotos „Paršelis“

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Bulves ir morkas nulupti,supjaustyti kubeliais.

  2. Agurkus , svogūną ir dešrą (pora dešros griežinėlių palikti papuošimui) susmulkinti.

  3. Viską sudėti į dubenį, suberti žirnelius, berti druskos, pipirų, dėti dalį majonezo, išmaišyti.

  4. Mišrainę dėti į lėkštę, formuojant pailgą kauburėlį ir aptepti likusiu majonezu.

  5. Iš dešros riekelių padaryti ausytės, knyslę, uodegytę, o iš alyvuogių padaryti akytes. Dekoruoti agurkų griežinėliais.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Audronė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...