Moliūgų sriuba
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų moliūgai
1 vienetas svogūnai
1 vienetas morkos
1 arbatinis šaukštelis druska
2 skiltelės česnakas
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 litras sultinys
100 mililitrų grietinėlės, 35%
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Svogūną nulupkite ir supjaustykite stambokais gabalėliais. Česnaką nulupkite bei supjaustykite. Nupjaustykite moliūgo žievę ir perpjovus jį per pusę išskobkite sėklas. Morką sutarkuokite.
2.
Ant nedidelės ugnies įkaitinkite keptuvę ir aliejuje apkepkite svogūnus, apie 5 minutes arba kol suminkštės. Įmeskite česnaką ir supjaustytą moliūgą ir tarkuotą morką, pakepkite dar 5 -1 0 minučių, kol moliūgas ims kiek skrusti.
3.
Į puodą supilkite sultinį ir virkite apie 30 minučių kartu su daržovėmis iš keptuvės. Naudodami plaktuvą ar virtuvinį kombainą, gerai sumalkite sriubą, kad neliktų gabaliukų.

Moliūgų sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Svogūną nulupkite ir supjaustykite stambokais gabalėliais. Česnaką nulupkite bei supjaustykite. Nupjaustykite moliūgo žievę ir perpjovus jį per pusę išskobkite sėklas. Morką sutarkuokite.

  2. Ant nedidelės ugnies įkaitinkite keptuvę ir aliejuje apkepkite svogūnus, apie 5 minutes arba kol suminkštės. Įmeskite česnaką ir supjaustytą moliūgą ir tarkuotą morką, pakepkite dar 5 -1 0 minučių, kol moliūgas ims kiek skrusti.

  3. Į puodą supilkite sultinį ir virkite apie 30 minučių kartu su daržovėmis iš keptuvės. Naudodami plaktuvą ar virtuvinį kombainą, gerai sumalkite sriubą, kad neliktų gabaliukų.

Receptą atsiuntė Dovilė
Gairės: Virti
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...