Marinuota silkė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
1 vienetas svogūnai
1 vienetas silkė
50 mililitrų acto
150 mililitrų vanduo
1 arbatinis šaukštelis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę perpjaukite per pusę.
Išimkite kaulus, odą nulupkite. Silkę įtrinkite druska ir pipirais (pagal skonį)
Silkės file supjaustykite gabaliukais.
Į actą suberkite cukrų ir maišykite, kol cukrus ištirpsta. Į actą supilkite vandenį ir dar kartą išmaišykite. Įberkite ir šiek tiek druskos, pagal skonį.
Acto marinatu užpilkite silkę.
Sudėkite svogūnų griežinėlius.

Marinuota silkė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Silkę perpjaukite per pusę.
Išimkite kaulus, odą nulupkite. Silkę įtrinkite druska ir pipirais (pagal skonį)
Silkės file supjaustykite gabaliukais.
Į actą suberkite cukrų ir maišykite, kol cukrus ištirpsta. Į actą supilkite vandenį ir dar kartą išmaišykite. Įberkite ir šiek tiek druskos, pagal skonį.
Acto marinatu užpilkite silkę.
Sudėkite svogūnų griežinėlius.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...