Kugelis su spirgų ir svogūnų padažu
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
50 gramų svogūnai
100 gramų pienas
1 vienetas kiaušiniai
20 gramų kiaulienos lašiniai
10 gramų sviestas
5 gramai druska
0.5 gramo juodieji pipirai
0.5 gramo kvapieji pipirai
0.5 gramo lauro lapų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viena porcija.

500g bulvių su 50g svogūnų sutarkuoti, nusunkti skystį, užplikyti 100g verdančiu pienu, įmušti kiaušinį, įdėti su 20g spirgintų lašinių, 10g tirpdyto naminio sviesto, 5g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų, 0,5g maltų kvapiųjų pipirų, 0,5g smulkintų laurų lapelių, ir gerai išmaišyti. Taip paruoštus tarkius dėti į aliejumi pateptą skardą, apkepo formą, keraminį puodelį. Galima į kugelį dėti per pusę perpjautų virtų kiaulių kojų, įpjaustyti rūkyto kumpio ar kiaulių ausų, vištų arba kitokių paukščių sparnelių ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje. Patiekti su 60g spirgučių su svogūnais padažu.

Kugelis su spirgų ir svogūnų padažu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Viena porcija.

500g bulvių su 50g svogūnų sutarkuoti, nusunkti skystį, užplikyti 100g verdančiu pienu, įmušti kiaušinį, įdėti su 20g spirgintų lašinių, 10g tirpdyto naminio sviesto, 5g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų, 0,5g maltų kvapiųjų pipirų, 0,5g smulkintų laurų lapelių, ir gerai išmaišyti. Taip paruoštus tarkius dėti į aliejumi pateptą skardą, apkepo formą, keraminį puodelį. Galima į kugelį dėti per pusę perpjautų virtų kiaulių kojų, įpjaustyti rūkyto kumpio ar kiaulių ausų, vištų arba kitokių paukščių sparnelių ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje. Patiekti su 60g spirgučių su svogūnais padažu.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...