500 gramų | kvietiniai miltai |
5 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | alyvuogių aliejaus |
300 gramų | varškė |
200 gramų | špinatai (malti, šaldyti) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
0.5 vieneto | svogūnai |
Koldūnai su špinatais ir varške
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Muskatas
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Varškė,
300 gramų -
Špinatai, malti, šaldyti,
200 gramų - Kvapieji pipirai
-
Svogūnai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui skirtus produktus gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą, kol pasidarysime tešlą. Tešlai skirtus produktus gerai išminkyti, padalinti į dvi lygias dalis ir iškočioti 4 mm storio paplotėlius. Ant vieno paplotėlio dėti po šaukštelį įdaro 3-5 cm atstumu. Tarpus, esančius tarp įdaro, suvilgyti vandeniu ir ant viršaus uždėti antrą tešlos paplotėlį. Gerai prispausti viršutinį tešlos sluoksnį ties įdaro vietomis. Specialiu rateliu ar peiliu išsjauti kvadratėlius ir juos atskirti vieną nuo kito. Virti pasūdytame vandenyje. Išvirtus užpilti norimu padažu. Aš naudojau kepintus svogūnus ir lašinukus su grietine. Skanaus :)
Komentarai (3)
-
smilte
2011-03-28 11:57
aci kad labai skanu UZ RECEPTUS :-)