Kijevo kotletai iš maltos vištienos
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištiena (malta)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
1 sauja žalumynų (smulkinti (petražolėsm krapai, bazilikai))
1 skiltelė česnakas
2 vienetai kiaušiniai
2 stiklinės miltai
0.5 stiklinės pienas
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek aliejaus
100 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žalumynus, česnaką sumaišyti su sviestu, pagardinti druska ir pipirais. Padėti sustingti. Į maltą vištieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, dėti miltų, pilti pieno ir išmaišyti masę. Iš mėsos formuoti paplotį, į vidurį dėti po gabaliuką sviesto ir suformuoti kotletus. Įkaitinti keptuvėje aliejų, kotletus gausiai apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti iš visų pusių, kol gražiai parus.

Kijevo kotletai iš maltos vištienos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žalumynus, česnaką sumaišyti su sviestu, pagardinti druska ir pipirais. Padėti sustingti. Į maltą vištieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, dėti miltų, pilti pieno ir išmaišyti masę. Iš mėsos formuoti paplotį, į vidurį dėti po gabaliuką sviesto ir suformuoti kotletus. Įkaitinti keptuvėje aliejų, kotletus gausiai apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti iš visų pusių, kol gražiai parus.

Receptą atsiuntė Monika
Reklama:

Komentarai (2)


  • Tomas 2016-02-06 12:20

    Š... o ne receptas, mėsą be reikalo sugadinau


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...