Įdaryti pomidorai Naujiesiems metams
AUTORIUS:
VšĮ "Kretingos maistas",
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1.5 kilogramo pomidorai (maži)
2 vienetai obuoliai
300 gramų vištienos filė (virta)
1 vienetas salierai
3 valgomieji šaukštai jogurtas
šiek tiek pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplauname obuolius ir salierą. Juos ir virtą vištienos filė labai smulkiai supjaustome. Viską suberiame į dubenį ir išmaišome.
2.
Smulkiai sukapojame žalumynus. Juos, atskirai nuo kitų ingredientų, suberiame į jogurtą. Jį taip pat pagardiname druska ir pipirais. Jogurto masę su žalumynais ir prieskoniais sutriname ir išmaišome. Paruoštą masę supilame į dubenį su smulkiai supjaustytais obuoliais, salierais ir vištiena. Viską dar kartą gerai išmaišome.
3.
Nuplauname pomidorus, nupjauname pomidorų viršų ir atsargiai išskobiame jų vidų. Juos įdarome pasiruošta mase. Pateikiame papuošdami žalumynais.

Įdaryti pomidorai Naujiesiems metams

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuplauname obuolius ir salierą. Juos ir virtą vištienos filė labai smulkiai supjaustome. Viską suberiame į dubenį ir išmaišome.

  2. Smulkiai sukapojame žalumynus. Juos, atskirai nuo kitų ingredientų, suberiame į jogurtą. Jį taip pat pagardiname druska ir pipirais. Jogurto masę su žalumynais ir prieskoniais sutriname ir išmaišome. Paruoštą masę supilame į dubenį su smulkiai supjaustytais obuoliais, salierais ir vištiena. Viską dar kartą gerai išmaišome.

  3. Nuplauname pomidorus, nupjauname pomidorų viršų ir atsargiai išskobiame jų vidų. Juos įdarome pasiruošta mase. Pateikiame papuošdami žalumynais.

Receptą atsiuntė VšĮ "Kretingos maistas"
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...