Cinamoniniai sausainiai su riešutais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
350 mililitrų kvietiniai miltai
2 vienetai kiaušiniai
100 mililitrų cukrus (cukranendrių, tamsus)
200 mililitrų cukrus (cukranendrių, tamsus)
200 gramų sviestas (kambario temperatūros)
2 valgomieji šaukštai cinamonas (Santa Maria)
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai (Santa Maria)
1 arbatinis šaukštelis druska (Santa Maria)
200 gramų pieniško šokolado (arba baltasis, tarkuotas)
150 gramų riešutai (smulkinti)
200 mililitrų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Sviestą, cukrų, cukranendrių cukrų ir kiaušinius gerai sumaišykite. Įdėkite riešutus, tarkuotą šokoladą, avižinius dribsnius ir maltą cinamoną. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir įmaišykite į tešlą. Tešlą maišykite, kol ji pasidarys vienoda.

Ant kepimo popieriumi išklotos skardos sudėkite sausainius. Kepkite orkaitėje apie 10–15 minučių.

Cinamoniniai sausainiai su riešutais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Sviestą, cukrų, cukranendrių cukrų ir kiaušinius gerai sumaišykite. Įdėkite riešutus, tarkuotą šokoladą, avižinius dribsnius ir maltą cinamoną. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir įmaišykite į tešlą. Tešlą maišykite, kol ji pasidarys vienoda.

Ant kepimo popieriumi išklotos skardos sudėkite sausainius. Kepkite orkaitėje apie 10–15 minučių.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Mona 2017-08-23 11:57

    Tai kiek cia to cukraus???


  • Šypsenele 2014-03-02 19:03

    Kiek sausainiuku iseina?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...