Chalva su vafliais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek aliejaus
100 gramų sviestas
2 stiklinės cukrus
3 vienetai kiaušiniai (tryniai)
25 gramai kakava
šiek tiek vafliai
125 gramai lazdyno riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 stiklinė cukraus pakaitinama iki rusvumo ir supilama į aliejumi išteptą skardą. Sustingęs cukrus susmulkinamas, riešutai sumalami. Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas sviestas ir išsukama iki purumo. Indas su kremu įstatomas į karštą vandenį ir plakama, kol sutirštėja. Nuėmus nuo ugnies, suberiama kakava, maišant pravėsinama, sudedamas degintas cukrus ir riešutai. Masė gerai išmaišoma, užtepama ant vaflio ir, uždengus kitu vafliu, paslegiama. Sustingusi chalva supjaustoma kvadratėliais.

Chalva su vafliais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1 stiklinė cukraus pakaitinama iki rusvumo ir supilama į aliejumi išteptą skardą. Sustingęs cukrus susmulkinamas, riešutai sumalami. Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas sviestas ir išsukama iki purumo. Indas su kremu įstatomas į karštą vandenį ir plakama, kol sutirštėja. Nuėmus nuo ugnies, suberiama kakava, maišant pravėsinama, sudedamas degintas cukrus ir riešutai. Masė gerai išmaišoma, užtepama ant vaflio ir, uždengus kitu vafliu, paslegiama. Sustingusi chalva supjaustoma kvadratėliais.

Gairės: Maišyti
Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...