Blyneliai su kremu
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų kvietiniai miltai
3 vienetai kiaušiniai (ne narvuose užaugintų vištų)
0.4 litro pienas
0.1 litro alaus (kvietinis)
3 gramai druska
30 gramų cukrus
šiek tiek aliejaus (neutralaus skonio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kremui papildomai:
Cukrus, 125 g.
Miltai, 50 g.
Kiaušinių tryniai (ne narvuose užaugintų vištų), 3 vnt.
Vanilės ankštis, 1 vnt.
Pienas, 0,5 l.

Blyneliai:

Miltus supilti į indą, suformuoti “šulinį” ir į jį lėtai supilti pieną. Kiaušinius su cukrumi išplakti, supilti į miltus ir išmaišyti. Kai tešla tamps vientisa, įpilti alyvuogių aliejaus ir alaus. Viską gerai išmaišyti. 30 min - 1 val įdėti į šaldytuvą.

Kremas:

Vanilės ankštį perpjauti pusiau. Cukrų, kiaušinius ir trynius sudėti į dubenį. Energingai maišyti, kol masė taps vientisa. Sudėti miltus ir vėl viską intensyviai maišyti iki vientisos masės. Pieną užvirti, įdėti vanilės ankštis. Kai pienas pašils, nuimti jį nuo ugnies ir maišant labai iš lėto pilti į bendrą masę. Viską perdėti į virimo puodą ir nuolat maišant kaitinti apie 5 minutes. Perdėti į vėsų indą, uždengti maistine plėvele ir įdėti į šaldytuvą. Atvėsinti iki norimos temperatūros.


Iškepti blynelius, patiekti su kremu, papildomai galima pabarstyti cinamonu ar užpilti karamele. Skanaus!

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu: www.ciopciop.lt

Blyneliai su kremu

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kremui papildomai:
Cukrus, 125 g.
Miltai, 50 g.
Kiaušinių tryniai (ne narvuose užaugintų vištų), 3 vnt.
Vanilės ankštis, 1 vnt.
Pienas, 0,5 l.

Blyneliai:

Miltus supilti į indą, suformuoti “šulinį” ir į jį lėtai supilti pieną. Kiaušinius su cukrumi išplakti, supilti į miltus ir išmaišyti. Kai tešla tamps vientisa, įpilti alyvuogių aliejaus ir alaus. Viską gerai išmaišyti. 30 min - 1 val įdėti į šaldytuvą.

Kremas:

Vanilės ankštį perpjauti pusiau. Cukrų, kiaušinius ir trynius sudėti į dubenį. Energingai maišyti, kol masė taps vientisa. Sudėti miltus ir vėl viską intensyviai maišyti iki vientisos masės. Pieną užvirti, įdėti vanilės ankštis. Kai pienas pašils, nuimti jį nuo ugnies ir maišant labai iš lėto pilti į bendrą masę. Viską perdėti į virimo puodą ir nuolat maišant kaitinti apie 5 minutes. Perdėti į vėsų indą, uždengti maistine plėvele ir įdėti į šaldytuvą. Atvėsinti iki norimos temperatūros.


Iškepti blynelius, patiekti su kremu, papildomai galima pabarstyti cinamonu ar užpilti karamele. Skanaus!

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (4)


  • kristijonas 2012-10-10 16:08

    manau geras receptas tik nezinau del alaus.... :-D


  • Ugnė 2012-09-12 14:20

    :super2: geras receptas!


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...