Baravykai marinate
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
5000 gramų baravykai (nuvalyti)
300 gramų druska
1 vienetas česnakas
10 vienetų juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykus supjaustome ir verdame apie 15 min. Vandenį nupilame, grybus nuplauname, dedame į puodą kuriame švarus vanduo, beriam druską, pipirus česnako skilteles ir verdame dar apie 20 min. Dedam grybus su visu marinatu į švarius stiklainius, ant viršaus užpilame po šaukštą aliejaus ir užsukame dangtelius. Kadangi grybai gaunasi sūroki, prieš vartojant juos reikėtų pamirkyti vandenyje.

Baravykai marinate

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Baravykus supjaustome ir verdame apie 15 min. Vandenį nupilame, grybus nuplauname, dedame į puodą kuriame švarus vanduo, beriam druską, pipirus česnako skilteles ir verdame dar apie 20 min. Dedam grybus su visu marinatu į švarius stiklainius, ant viršaus užpilame po šaukštą aliejaus ir užsukame dangtelius. Kadangi grybai gaunasi sūroki, prieš vartojant juos reikėtų pamirkyti vandenyje.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...