Avinžirnių kremas su krevetėmis
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė avinžirnių (konservuoti)
1 vienetas citrinos
2 skiltelės česnakas
šiek tiek alyvuogių aliejaus
4 valgomieji šaukštai padažas (Tahini (skrudintų sezamų pastos))
1 vienetas paprika (raudona)
1 vienetas paprika (žalia)
1 pakelis krevetės (tigrinės, virtos)
šiek tiek pipirai
šiek tiek krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nusausinti avinžirnius. Į virtuvinį maisto smulkintuvą sudėti avinžirnius, česnako skilteles, druską, citrinos sultis ir sutrinti iki kremo. Jei tyrė atrodo šiek tiek per tiršta, įpilti vieną šaukštą vandens. Gautą masę sudėti į indą ir palikti šiek tiek šaldytuve.
2.
Supjaustyti paprikas kubeliais ir sudėti jas į įkaitintą keptuvę. Suberti krevetes. Kept,i kol apskurs ir išgaruos esantis vanduo.
3.
Patiekti vieno kąsnio indeliuose. Įdėti avinžirnių kremą, ant viršaus uždėti krevetę ir papuošti krapais.

Skanaus!

Avinžirnių kremas su krevetėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nusausinti avinžirnius. Į virtuvinį maisto smulkintuvą sudėti avinžirnius, česnako skilteles, druską, citrinos sultis ir sutrinti iki kremo. Jei tyrė atrodo šiek tiek per tiršta, įpilti vieną šaukštą vandens. Gautą masę sudėti į indą ir palikti šiek tiek šaldytuve.

  2. Supjaustyti paprikas kubeliais ir sudėti jas į įkaitintą keptuvę. Suberti krevetes. Kept,i kol apskurs ir išgaruos esantis vanduo.

  3. Patiekti vieno kąsnio indeliuose. Įdėti avinžirnių kremą, ant viršaus uždėti krevetę ir papuošti krapais.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...