Specialus Ričardo sūrio pyragas
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų cukrus
150 gramų sausainiai
80 gramų sviestas
350 gramų sūris (Maskarponės)
250 gramų sūris (Philadelphia)
2 vienetai kiaušiniai
1 vienetas žalioji citrina
šiek tiek vanilė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sausainius sutrupinti, supilti ištirpintą sviestą ir viską gerai išmaišyti. 20 cm kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti sausainių masę ir ranka paspausti, kad gautųsi pagrindas. Jį apkepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min, kad sutvirtėtų.
2.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, sudėti maskarponės sūrį, philadelphia sūrį, vanilę, supilti pusė laimo sultis ir suberti sutarkuotą laimo žievelę. Maišyti kol masė bus vientisa.
3.
Gautą masę supilti ant pagrindo. Orkaitės temperatūrą sumažinti iki 160 °C ir kepti apie 50-60 minučių iki varškės masė sutvirtės. Baigus kepti, kelioms valandoms palikti pyragą atvėsti. Patiekti šaltą, galim pagardinti uogomis ar plakta grietinėle.

Specialus Ričardo sūrio pyragas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sausainius sutrupinti, supilti ištirpintą sviestą ir viską gerai išmaišyti. 20 cm kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti sausainių masę ir ranka paspausti, kad gautųsi pagrindas. Jį apkepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min, kad sutvirtėtų.

  2. Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, sudėti maskarponės sūrį, philadelphia sūrį, vanilę, supilti pusė laimo sultis ir suberti sutarkuotą laimo žievelę. Maišyti kol masė bus vientisa.

  3. Gautą masę supilti ant pagrindo. Orkaitės temperatūrą sumažinti iki 160 °C ir kepti apie 50-60 minučių iki varškės masė sutvirtės. Baigus kepti, kelioms valandoms palikti pyragą atvėsti. Patiekti šaltą, galim pagardinti uogomis ar plakta grietinėle.

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (2)


  • zana 2015-02-01 00:55

    Gavosi skanus pyragas, labai labai skanus!


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...