Skanūs čeburėkai

Komentarai: 85
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui dar reiks:
mėsos faršo(kiaul.+jaut.)
svogūnų
pipirų
druskos

1) Ištrinti varškę gerai;
2) Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda,aliejaus šiek tiek;
3) Berti miltus ir maišyti maišyti maišyti kol minkysis.
4) Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti.
5) Išspausti norimą formą.
6) Įdėti faršo, sumaišyto su svogūnais, pipirais, druska.
7) Gražiai užspausti ir kepti aliejuje.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai (85)


  • odeta 2016-09-28 07:55

    Soda nugesinti su kefyru.


  • rena 2016-07-31 13:56

    Kaip ce reik nugesinti soda


  • Ieva 2015-12-18 18:05

    Liux čeburėkai :) Dvi dienas iš eilės kepiau :) Šeimyna buvo labai patenkinta ir soti :))


  • vilius 2015-07-10 21:07

    O kiek miltu reikia


  • ali 2014-07-21 21:40

    labai skanus cebutekai


  • Romualdas 2014-01-16 04:48

    Aciu uz receptura...tesla kietoka gal gavosi...bet skonis geras..gal daugiau druskos reikejo...bet visiems ragavusiems patiko!
    Geros nuotaikos ir stiprios sveikatos visiems!


  • Vytautas 2013-11-09 23:58

    Labai skanus tie čeburėkai.....ypač tešla superinė


  • ABA 2013-04-26 19:19

    Visur mitkai!! :-D


  • inga 2013-02-27 11:19

    tikrai labai skanus ceburekai.as tai farsiuka idedu dar dziovintu grybu ir sultynio tai gaunasi fantastiskas skonis :super:


  • inga 2013-02-27 11:17

    tikrai labai skanus ceburekai.as tai farsiuka idedu dar dziovintu grybu ir sultynio tai gaunasi fantastiskas skonis :super:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...