Skanūs čeburėkai

Komentarai: 81
Ingredientai:
Gaminimo eiga: instructions

Įdarui dar reiks:
mėsos faršo(kiaul.+jaut.)
svogūnų
pipirų
druskos

1) Ištrinti varškę gerai;
2) Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda,aliejaus šiek tiek;
3) Berti miltus ir maišyti maišyti maišyti kol minkysis.
4) Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti.
5) Išspausti norimą formą.
6) Įdėti faršo, sumaišyto su svogūnais, pipirais, druska.
7) Gražiai užspausti ir kepti aliejuje.

Skanaus!

Rekomenduojame:

Komentarai (81)


  • ali 2014-07-21 21:40

    labai skanus cebutekai


  • Romualdas 2014-01-16 04:48

    Aciu uz receptura...tesla kietoka gal gavosi...bet skonis geras..gal daugiau druskos reikejo...bet visiems ragavusiems patiko!
    Geros nuotaikos ir stiprios sveikatos visiems!


  • Vytautas 2013-11-09 23:58

    Labai skanus tie čeburėkai.....ypač tešla superinė


  • ABA 2013-04-26 19:19

    Visur mitkai!!


  • inga 2013-02-27 11:19

    tikrai labai skanus ceburekai.as tai farsiuka idedu dar dziovintu grybu ir sultynio tai gaunasi fantastiskas skonis


  • inga 2013-02-27 11:17

    tikrai labai skanus ceburekai.as tai farsiuka idedu dar dziovintu grybu ir sultynio tai gaunasi fantastiskas skonis


  • inga 2013-02-27 11:16

    tikrai labai skanus ceburekai.as tai farsiuka idedu dar dziovintu grybu ir sultynio tai gaunasi fantastiskas skonis


  • Asta 2012-12-21 16:56

    Ziauriai skanus !! Net atsale suejo kaip reikiant ) Siandien wel gaminsiu


  • IRENA 2012-09-05 18:50

    padariau isvada is cebureku ka as cia skaiciau, tai priklauso nuo zmoniu ir patirties virtuveje ir gudrumo,teslamanau galima daryti ir is alaus, kefyro,jogurto, ar plikytos teslos, ir dar prideti varske, soda, zodziu ka turi ir skonio reikalas. galimla kepti orkaiteje ir riebaluose, ir kad tesla nebutu per kieta , kad byski tasytusi. ir sitos teslos galima kepti keptuveje netgi ir be riebalu i vidu dedant idaro koki nori gaunasi kaip pica, zodziu bandykite,,


  • Jurgita 2012-08-28 17:06

    Tai kiek reikia deti tu miltu?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...