Džiovinti juodieji serbentai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji serbentai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Džiovinimui tinka sveikos, neaprūgusios, nesutrintos uogos. Jos nuraškomos nuo kotelių ir laikomos paskleistos plonu sluoksniu ant popieriaus pavėsyje 2—3 dienas. Per tą laiką jos ne tik suvysta, bet ir apdžiūva. Baigiamos džiovinti šiltoje orkaitėje. Išdžiovintos uogos laikomos medžiaginiuose maišeliuose. Naudojamos kompotams, arbatoms, antpilams.

Džiovinti juodieji serbentai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Džiovinimui tinka sveikos, neaprūgusios, nesutrintos uogos. Jos nuraškomos nuo kotelių ir laikomos paskleistos plonu sluoksniu ant popieriaus pavėsyje 2—3 dienas. Per tą laiką jos ne tik suvysta, bet ir apdžiūva. Baigiamos džiovinti šiltoje orkaitėje. Išdžiovintos uogos laikomos medžiaginiuose maišeliuose. Naudojamos kompotams, arbatoms, antpilams.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...