GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Kalėdinės spurgos
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Obuolių pyragas su aguonomis

Komentarai