GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Rabarbarų uogienė
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Viskio karamelė
Komentarai