GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaimiškas pyragas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kalėdinės spurgos
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
Komentarai