GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
Komentarai