Apie daigintus grūdus

Kad pavasarį patenkintumėte šviežių vaisių ir daržovių stygių, praturtintumėte organizmą mineralais ir vitaminais, dažniau vartokite daigintus grūdus. Sudygusiuose grūduose yra net 300 kartų daugiau vitaminų nei suaugusiuose, daug mineralų, proteinų, fermentų, deguonies. Norint gauti didelę šių medžiagų dozę grūdus reikia vartoti šviežius. Daigus galima valgyti vienus ar dėti į salotas, kitus patiekalus. Grūdus pagardinti tinka alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis.
Jei grūdus naudosite virtuose, keptuose patiekaluose, juos dėkite pačioje gaminimo pabaigoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Bandelės iš batono
-
Rabarbarų uogienė
-
Kalėdinės spurgos
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
Komentarai