Apie daigintus grūdus

Kad pavasarį patenkintumėte šviežių vaisių ir daržovių stygių, praturtintumėte organizmą mineralais ir vitaminais, dažniau vartokite daigintus grūdus. Sudygusiuose grūduose yra net 300 kartų daugiau vitaminų nei suaugusiuose, daug mineralų, proteinų, fermentų, deguonies. Norint gauti didelę šių medžiagų dozę grūdus reikia vartoti šviežius. Daigus galima valgyti vienus ar dėti į salotas, kitus patiekalus. Grūdus pagardinti tinka alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis.
Jei grūdus naudosite virtuose, keptuose patiekaluose, juos dėkite pačioje gaminimo pabaigoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinės spurgos
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Kaimiškas pyragas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
Komentarai