Žuvies filė gabaliukai
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų karpis
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
3 valgomieji šaukštai miltai
4 valgomieji šaukštai obelių aliejus (sviesto skonio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį išdarinėti ir nulupti. Atskirti filė nuo kaulų, supjaustyti gabalais. Apibarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose (arba džiūvėsėliuose). Žuvies filė apkepti karštame "Obelių" sviesto skonio aliejuje. Patiekti su grybų padažu.





Šaltinis: tai prancūziškas patiekalas (A. Bernė "Prancūzijos patiekalai"), tačiau galėjo būti populiarus ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje.

Žuvies filė gabaliukai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvį išdarinėti ir nulupti. Atskirti filė nuo kaulų, supjaustyti gabalais. Apibarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose (arba džiūvėsėliuose). Žuvies filė apkepti karštame "Obelių" sviesto skonio aliejuje. Patiekti su grybų padažu.





Šaltinis: tai prancūziškas patiekalas (A. Bernė "Prancūzijos patiekalai"), tačiau galėjo būti populiarus ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...