Troškinys moliūge
AUTORIUS:
Akvilė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas mėsa ((naudojau liesą sprandinę))
1 vienetas paprika (raudona)
2 vienetai morkos (didelės)
1 vienetas svogūnai (didelis)
4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai pomidorai
1 vienetas česnakas
1 arbatinis šaukštelis čiobreliai
1 stiklinė sultinys
šiek tiek džiovintas raudonėlis
šiek tiek mairūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pamarinuokite su česnaku ir prieskonių mišiniu bent kelias valandas. Moliūgui nupjaukite kepurėlę, išvalykite, vidų ištepkite druska. Kepurėlės kotelį apvyniokite aliuminio folija. Papriką, morką, bulves bei svogūną supjaustykite kubeliais. Keptuvėje gerai apkepinkite mėsą su svogūnais ir morkom, po to suberkite likusias daržoves, sudėkite nuluptus ir kubeliais pjaustytus pomidorus.. Viską gerai pakepkite, kai atsiras sulčių nuo pomidorų bei daržovių gerai patroškinkite. Suberkite mėsą su daržovėmis į moliūgą, užpilkite sultiniu, man reikėjo nepilnos stiklinės, uždenkite dangteliu ir šaukite į įkaitintą iki 180 – 190 °C temp. orkaitę troškintis apie 1,5 – 2 val. (priklauso nuo moliūgo dydžio). Po valandos atidenkite, permaišykite ir vėl uždenkite. patikrinkite ar mėsa, daržovės ir moliūgo sienelės jau suminkštėjo. Kai matysite kad viskas suminkštėjo galite valgyti.

Troškinys moliūge

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pamarinuokite su česnaku ir prieskonių mišiniu bent kelias valandas. Moliūgui nupjaukite kepurėlę, išvalykite, vidų ištepkite druska. Kepurėlės kotelį apvyniokite aliuminio folija. Papriką, morką, bulves bei svogūną supjaustykite kubeliais. Keptuvėje gerai apkepinkite mėsą su svogūnais ir morkom, po to suberkite likusias daržoves, sudėkite nuluptus ir kubeliais pjaustytus pomidorus.. Viską gerai pakepkite, kai atsiras sulčių nuo pomidorų bei daržovių gerai patroškinkite. Suberkite mėsą su daržovėmis į moliūgą, užpilkite sultiniu, man reikėjo nepilnos stiklinės, uždenkite dangteliu ir šaukite į įkaitintą iki 180 – 190 °C temp. orkaitę troškintis apie 1,5 – 2 val. (priklauso nuo moliūgo dydžio). Po valandos atidenkite, permaišykite ir vėl uždenkite. patikrinkite ar mėsa, daržovės ir moliūgo sienelės jau suminkštėjo. Kai matysite kad viskas suminkštėjo galite valgyti.

Receptą atsiuntė Akvilė
Gairės: Troškinti
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...