Tinginiai
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | kvietiniai miltai |
| 400 gramų | varškė |
| 250 gramų | bulvių (virtos) |
| 2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 5 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su pertrinta varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 3 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas, sukrečiami išplakti baltymai. Iš tešlos voliojami voleliai, jie supjaustomi 3 cm ilgio gabaliukais ir verdami pasūdytame vandenyje. Tiekiami užpilti 2 šaukštais tirpinto sviesto su džiūvėsėliais.
Tinginiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su pertrinta varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 3 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas, sukrečiami išplakti baltymai. Iš tešlos voliojami voleliai, jie supjaustomi 3 cm ilgio gabaliukais ir verdami pasūdytame vandenyje. Tiekiami užpilti 2 šaukštais tirpinto sviesto su džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
