Tinginiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
150 gramų kvietiniai miltai
400 gramų varškė
250 gramų bulvių (virtos)
2 valgomieji šaukštai krakmolas
5 valgomieji šaukštai sviestas
1 valgomasis šaukštas džiūvėsėliai
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su pertrinta varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 3 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas, sukrečiami išplakti baltymai. Iš tešlos voliojami voleliai, jie supjaustomi 3 cm ilgio gabaliukais ir verdami pasūdytame vandenyje. Tiekiami užpilti 2 šaukštais tirpinto sviesto su džiūvėsėliais.

Tinginiai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su pertrinta varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 3 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas, sukrečiami išplakti baltymai. Iš tešlos voliojami voleliai, jie supjaustomi 3 cm ilgio gabaliukais ir verdami pasūdytame vandenyje. Tiekiami užpilti 2 šaukštais tirpinto sviesto su džiūvėsėliais.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...