„Thukpa“ jautienos sriuba
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas sojos padažas
2 saujos špinatai
šiek tiek juodieji pipirai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
0.5 arbatinio šaukštelio petražolės
300 gramų jautiena (arba aviena)
5 vienetai pomidorai (konservuoti)
1 vienetas imbieras (1 cm gabaliukas)
0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolė
0.5 arbatinio šaukštelio kmynai
1 vienetas paprika (aitrioji)
1 vienetas lauro lapų (lapai)
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
150 gramų makaronai
1 skiltelė česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1. Puode užverdame vandenį ir sudedame makaronus. Verdame 2 min. Makaronus nusausiname.

2. Svogūną, imbierą ir česnaką nulupame ir sutarkuojame ar smulkiai sukapojame.

3. Nesvylančiame puode įkaitiname aliejų. Sudedame svogūną, imbierą ir česnaką. Pakepiname kelias minutes.

4. Kol svogūnai kepa, supjaustome jautieną vieno kąsnio dydžio gabalėliais.

5. Sudedame prieskonius į aliejų ir 5-8 sekundes pakepiname. Tada sudedame mėsą ir pakepiname kelias minutes. Jei nemėgstate aštriai, aitriosios paprikos nedėkite.

6. Supjaustome pomidorus griežinėliais ir sudedame į puodą.

7. Supilame sojos padažą ir 750 ml vandens. Padidiname ugnį iki didžiausios, kol vanduo užverda. Verdame sriubą iki 15 min., kol mėsa suminkštėja. Tada sudedame išvirusius makaronus. Verdame dar 6 min.

8. Špinatus stambiai supjaustome ir sudedame į puodą. Paverdame minutę ir patiekiame.

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis.

„Thukpa“ jautienos sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Puode užverdame vandenį ir sudedame makaronus. Verdame 2 min. Makaronus nusausiname.

2. Svogūną, imbierą ir česnaką nulupame ir sutarkuojame ar smulkiai sukapojame.

3. Nesvylančiame puode įkaitiname aliejų. Sudedame svogūną, imbierą ir česnaką. Pakepiname kelias minutes.

4. Kol svogūnai kepa, supjaustome jautieną vieno kąsnio dydžio gabalėliais.

5. Sudedame prieskonius į aliejų ir 5-8 sekundes pakepiname. Tada sudedame mėsą ir pakepiname kelias minutes. Jei nemėgstate aštriai, aitriosios paprikos nedėkite.

6. Supjaustome pomidorus griežinėliais ir sudedame į puodą.

7. Supilame sojos padažą ir 750 ml vandens. Padidiname ugnį iki didžiausios, kol vanduo užverda. Verdame sriubą iki 15 min., kol mėsa suminkštėja. Tada sudedame išvirusius makaronus. Verdame dar 6 min.

8. Špinatus stambiai supjaustome ir sudedame į puodą. Paverdame minutę ir patiekiame.

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis.

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (1)


  • Gurmanas 2012-06-14 13:45

    Labai skanus receptas. Tiktais as ne mesa dejau, o is avienos farso padarytus kukuliukus (liaud. galkutes) ir vistiek buvo labai skanu.

    Rekomenduoju visiems sriubu megejams!
    :-)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...