Sūrio pyragas su mėlynėmis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
150 gramų sviestas (lydytas, pagrindui)
100 mililitrų grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo, įdarui)
3 vienetai kiaušiniai (įdarui)
100 mililitrų cukrus (įdarui)
250 mililitrų sūris (Philadelphia, įdarui)
600 gramų sūris (Philadelphia, įdarui)
100 mililitrų krakmolas (kukurūzų, įdarui)
1 arbatinis šaukštelis kardamonas (Santa Maria, įdarui)
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus (Santa Maria, įdarui)
250 gramų mėlynės (šviežios ar šaldytos, įdarui)
200 gramų pieniško šokolado (arba geriausia baltasis, įdarui)
300 sausainiai (pagrindui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkintus sausainius sumaišykite su ištirpintu sviestu.
Išklokite sausainių mase 24 cm skersmens kepimo indą. Kepkite orkaitėje, 175°C temperatūroje, apie 10 minučių. Palikite atvėsti.
Sumaišykite kaimišką ir Filadelfija sūrį, cukrų, kardamoną bei kukurūzų krakmolą. Įmaišykite kiaušinius ir riebią grietinėlę. Supilkite ir įmaišykite išlydytą šokoladą. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo inde ant sausainių pagrindo. Ant viršaus uždėkite mėlynių. Kepkite pyragą orkaitėje, 175°C temperatūroje, ~ 40 minučių.
Kai paviršius paruduos, uždenkite folija, kad neapdegtų.
Po to, išimkite pyragą iš kepimo indo ir papuoškite mėlynėmis, apibarstykite vaniliniu cukrumi.

Sūrio pyragas su mėlynėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkintus sausainius sumaišykite su ištirpintu sviestu.
Išklokite sausainių mase 24 cm skersmens kepimo indą. Kepkite orkaitėje, 175°C temperatūroje, apie 10 minučių. Palikite atvėsti.
Sumaišykite kaimišką ir Filadelfija sūrį, cukrų, kardamoną bei kukurūzų krakmolą. Įmaišykite kiaušinius ir riebią grietinėlę. Supilkite ir įmaišykite išlydytą šokoladą. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo inde ant sausainių pagrindo. Ant viršaus uždėkite mėlynių. Kepkite pyragą orkaitėje, 175°C temperatūroje, ~ 40 minučių.
Kai paviršius paruduos, uždenkite folija, kad neapdegtų.
Po to, išimkite pyragą iš kepimo indo ir papuoškite mėlynėmis, apibarstykite vaniliniu cukrumi.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...