Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 50
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
200 gramų šokoladas (pieniškas)
250 gramų šokoladas (juodas)
200 mililitrų grietinėlės, 35%
3 vienetai saldainiai (anyžiniai)
3 valgomieji šaukštai „dansukker“ auksaspalvis sirupas
šiek tiek kakava
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sukapokite šokoladą. Grietinėlę pakaitinkite kartu su žvaigždiniais anyžiais. Prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės ir palikite 5 min. pravėsti. Paskui vėl pakaitinkite. Kartu įmaišykite kapotą šokoladą ir pilkite sirupą. Išimkite žvaigždinius anyžius. Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 24 val. Supjaustykite į 50–60 gabalėlių ir pabarstykite kakavos
milteliais.

Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 50
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sukapokite šokoladą. Grietinėlę pakaitinkite kartu su žvaigždiniais anyžiais. Prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės ir palikite 5 min. pravėsti. Paskui vėl pakaitinkite. Kartu įmaišykite kapotą šokoladą ir pilkite sirupą. Išimkite žvaigždinius anyžius. Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 24 val. Supjaustykite į 50–60 gabalėlių ir pabarstykite kakavos
milteliais.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...