Skanūs ir greiti kepsniukai
AUTORIUS:
Loreta
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1 kilogramas kiauliena (malta)
2 galvos svogūnai
200 gramų fermentinio sūrio
9 valgomieji šaukštai majonezas
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į dubenį sudedame maltą mėsytę, į ją įmušame kiaušinį ir įberiame prieskonių pagal skonį.
2.
Pasiimame kepimo formą, į ją dedame iš mėsos suformuotus kotletukus (turėtų išeiti normalaus dydžio 9 kotletukai).
3.
Supjaustome svogūnus griežinėliais ir dedame ant kotletukų . Kuo daugiau tuo skaniau :)
4.
Tada dedame ant kiekvieno kotletuko po kupiną šaukštą "Daumantų" majonezo ir paskirstome, kad paslėptume svogūnus.
5.
Galiausiai, ant viršaus beriame tarkuoto fermentinio sūrio.
6.
Tada kepimo skardą dedame į įkaitintą 200 °C temp. orkaitę ir kepame apie 45 min.

Skanaus.

Skanūs ir greiti kepsniukai

Komentarai: 32
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į dubenį sudedame maltą mėsytę, į ją įmušame kiaušinį ir įberiame prieskonių pagal skonį.

  2. Pasiimame kepimo formą, į ją dedame iš mėsos suformuotus kotletukus (turėtų išeiti normalaus dydžio 9 kotletukai).

  3. Supjaustome svogūnus griežinėliais ir dedame ant kotletukų . Kuo daugiau tuo skaniau :)

  4. Tada dedame ant kiekvieno kotletuko po kupiną šaukštą "Daumantų" majonezo ir paskirstome, kad paslėptume svogūnus.

  5. Galiausiai, ant viršaus beriame tarkuoto fermentinio sūrio.

  6. Tada kepimo skardą dedame į įkaitintą 200 °C temp. orkaitę ir kepame apie 45 min.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Loreta
Reklama:

Komentarai (32)


  • Asta 2019-07-10 12:00

    Man labai patiko , skanu .


  • Zofija 2019-04-09 17:58

    Aš 1 kg. faršo įdedu 2 nedideles skilteles česnako, arba žiupsnelį česnako miltelių. Ant suformuotų kotletukų dedu kubeliais pjaustytus svogūnus, tada tarkuotą sūrį, o ant viršaus majonezą. Labai gražiai užkepa ir sūris neapdega. Paaiškinu kaip majonezą patogiai uždėti ant viršaus. Paimkit plėvelę politileninę, užkrėskit reikalingą kiekį majonezo, suimkite į rišulį, apačią pradurkite mediniu iešmeliu ir spausdmos ranka judėkite aukštyn-žemyn, kairėn-dešinėn. Pasidaro toks tinklas ir darbas baigtas.Bekepant pasiskleidžia. Skanaus.


  • Lina 2019-04-07 21:56

    O majonezas keptas labai nesveika kepant išsiskiria nuodingos medziagos


  • Danutė 2019-04-02 23:58

    Turėtu būti skanu , pabandysiu...


  • Angelė 2019-03-21 13:59

    Aš ant majonezo dar dedu saulėje džiovintų pomidorų.


  • Gitana 2018-02-19 14:10

    kur pievagrybiai ? :)


  • Inga 2018-02-16 19:01

    Esiu isbandzius,labai skanus sultingi☺


  • birutė 2017-10-17 17:44

    Bareikienė


  • Saule 2017-10-17 12:11

    Ar suris nesudega. O jaigu suri deti pries baigiant kepti?


  • Laima 2017-08-24 15:19

    Labai skanūs, niekas nesudegė, tikrai darykit, patiks


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...