Skanūs čeburėkai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų varškė
2 vienetai kiaušiniai
0.5 arbatinio šaukštelio soda
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
50 gramų kefyras
šiek tiek kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui dar reiks:
mėsos faršo(kiaul.+jaut.)
svogūnų
pipirų
druskos

1) Ištrinti varškę gerai;
2) Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda,aliejaus šiek tiek;
3) Berti miltus ir maišyti maišyti maišyti kol minkysis.
4) Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti.
5) Išspausti norimą formą.
6) Įdėti faršo, sumaišyto su svogūnais, pipirais, druska.
7) Gražiai užspausti ir kepti aliejuje.

Skanaus!

Skanūs čeburėkai

Komentarai: 89
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui dar reiks:
mėsos faršo(kiaul.+jaut.)
svogūnų
pipirų
druskos

1) Ištrinti varškę gerai;
2) Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda,aliejaus šiek tiek;
3) Berti miltus ir maišyti maišyti maišyti kol minkysis.
4) Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti.
5) Išspausti norimą formą.
6) Įdėti faršo, sumaišyto su svogūnais, pipirais, druska.
7) Gražiai užspausti ir kepti aliejuje.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai (89)


  • www 2018-01-15 22:07

    600 gramu miltu.1 kiausinis ir 200ml kefyro. Ismynkyt ir 20 min palikti tesla pastoveti. Man gaunasi 20 cebureku.


  • Rita 2018-01-10 03:49

    Kiek panasiai miltu deti?


  • JoVita 2018-01-03 08:35

    kiek gaunasi vnt?


  • lapanakasytas 2017-05-02 17:56


  • odeta 2016-09-28 07:55

    Soda nugesinti su kefyru.


  • rena 2016-07-31 13:56

    Kaip ce reik nugesinti soda


  • Ieva 2015-12-18 18:05

    Liux čeburėkai :) Dvi dienas iš eilės kepiau :) Šeimyna buvo labai patenkinta ir soti :))


  • vilius 2015-07-10 21:07

    O kiek miltu reikia


  • ali 2014-07-21 21:40

    labai skanus cebutekai


  • Romualdas 2014-01-16 04:48

    Aciu uz receptura...tesla kietoka gal gavosi...bet skonis geras..gal daugiau druskos reikejo...bet visiems ragavusiems patiko!
    Geros nuotaikos ir stiprios sveikatos visiems!


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...