Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir 2-3 val. palaikyti piene.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, sumesti į indą su karštu aliejumi, įberti druskos, cukraus, pipirų, mairūno, pašlakstyti vandeniu ir keletą minučių troškinti ant mažos ugnies.
Nusausintą filė sudėti į indą, apdėlioti troškintais obuoliais, užpilti pomidorų sultimis, uždengti, 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
                             
    Šiaurietiška silkė
INGREDIENTAI:
        | 600 gramų | silkė (sūdyta) | 
| 0.75 stiklinės | pienas | 
| 2 vienetai | obuoliai (mažiukai) | 
| 0.5 stiklinės | pomidorų sultys | 
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | mairūnas | 
| šiek tiek | cukrus | 
| šiek tiek | kvapieji pipirai | 
| šiek tiek | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Šiaurietiška silkė
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Silkė, sūdyta, 600 gramų 
- 
                                                            
                                                            Pienas, 3/4 stiklinės 
- 
                                                            
                                                            Obuoliai, mažiukai, 2 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Pomidorų sultys, 0.5 stiklinės 
- 
                                                            
                                                            Aliejus, 2 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Mairūnas, 0.5 arbatinio šaukštelio 
- Cukrus
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir 2-3 val. palaikyti piene.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, sumesti į indą su karštu aliejumi, įberti druskos, cukraus, pipirų, mairūno, pašlakstyti vandeniu ir keletą minučių troškinti ant mažos ugnies.
Nusausintą filė sudėti į indą, apdėlioti troškintais obuoliais, užpilti pomidorų sultimis, uždengti, 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                        Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Jogurtinis tortas su vaisiais
                                        Jogurtinis tortas su vaisiais
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas