Sausainiai "Skaniukas- medukas"
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
250 gramų cukrus
100 gramų sviestas
1 vienetas kiaušiniai
0.5 stiklinės medus
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
2.5 arbatinio šaukštelio prieskoniai (arbatinis šaukštelis meduolių prieskonių mišinys)
2 stiklinės kvietiniai miltai
2 vienetai mandarinai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitiname orkaitę iki 1800C. Paruošiame tešlą: išlydome sviestą su medumi. Beriame pusę reikalingo cukraus kiekio. Gerai išmaišome. Įmušame kiaušinį, įberiame vanilinį cukrų bei meduolių prieskonių mišinį. Įsijojame miltus: pirmiausiai tik vieną stiklinę, po to beriame nedaug likusio cukraus, įsijojame likusius miltus. Gerai išmaišome. Galiausiai supilame likusį cukrų. Įtarkuokite mandarino žievelės. Truputį pamaišome ir tešlą dedame į konditerinį švirkštą. Ant kepimo formos, patiestos kepimo popieriumi, išspaudžiame sausainiukus. Kepame apie 17 min. Kad receptas išeitų puikiai, svarbu tinkamai paskirstyti cukrų: iš pradžių išmaišykite tik pusę su sviestu, po to beriant miltus truputį įpilkite, ir pačiam gale, kai tešla paruošta, supilkite likusį. Taip cukrus nespės ištirpti ir sausainiams suteiks neįprasto skonio. Skanaus!

Sausainiai "Skaniukas- medukas"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitiname orkaitę iki 1800C. Paruošiame tešlą: išlydome sviestą su medumi. Beriame pusę reikalingo cukraus kiekio. Gerai išmaišome. Įmušame kiaušinį, įberiame vanilinį cukrų bei meduolių prieskonių mišinį. Įsijojame miltus: pirmiausiai tik vieną stiklinę, po to beriame nedaug likusio cukraus, įsijojame likusius miltus. Gerai išmaišome. Galiausiai supilame likusį cukrų. Įtarkuokite mandarino žievelės. Truputį pamaišome ir tešlą dedame į konditerinį švirkštą. Ant kepimo formos, patiestos kepimo popieriumi, išspaudžiame sausainiukus. Kepame apie 17 min. Kad receptas išeitų puikiai, svarbu tinkamai paskirstyti cukrų: iš pradžių išmaišykite tik pusę su sviestu, po to beriant miltus truputį įpilkite, ir pačiam gale, kai tešla paruošta, supilkite likusį. Taip cukrus nespės ištirpti ir sausainiams suteiks neįprasto skonio. Skanaus!

Gairės: Orkaitėje
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...