Ricotos pyragas su juodųjų serbentų džemu
AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
175 gramai sviestas
200 gramų cukrus
2 vienetai kiaušiniai
125 gramai miltai
400 gramų sūris (rikota)
Viršui:
150 gramų „dansukker“ cukraus milteliai
1 arbatinis šaukštelis „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
2 valgomieji šaukštai grietinė
2 krakmolas
1 vienetas kiaušiniai
250 gramų džemas (juodųjų serbentų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išlydykite sviestą, įmaišykite kakavą ir cukrų, tada kiaušinius bei miltus. Supilkite į kepimo formą.
2.
Išplakite rikotą, grietinę cukrų ir kiaušinį, galiausiai įdėkite krakmolą ir gerai išsukite. Pilkite pusę masės ant tešlos . Ant jos dėkite džemo kauburėlius ir vėl pilkite sūrio masę
3.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 45 min. Leiskite atvėsti ir supjaustykite.

Ricotos pyragas su juodųjų serbentų džemu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Viršui:
Gaminimo eiga:
  1. Išlydykite sviestą, įmaišykite kakavą ir cukrų, tada kiaušinius bei miltus. Supilkite į kepimo formą.

  2. Išplakite rikotą, grietinę cukrų ir kiaušinį, galiausiai įdėkite krakmolą ir gerai išsukite. Pilkite pusę masės ant tešlos . Ant jos dėkite džemo kauburėlius ir vėl pilkite sūrio masę

  3. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 45 min. Leiskite atvėsti ir supjaustykite.

Receptą atsiuntė Ramunė Matulienė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...