Prieskonių marinatas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 stiklinė acto
2 stiklinės vanduo
10 vienetų kvapieji pipirai
10 vienetų juodieji pipirai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
4 vienetai gvazdikėliai
1 arbatinis šaukštelis cukrus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį suberiami prieskoniai ir 15 min. verdama ant mažos ugnies. Vėliau supilamas actas.
Jeigu norima marinuoti vaisius, į marinatą dar beriama cinamono.

Prieskonių marinatas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į verdantį vandenį suberiami prieskoniai ir 15 min. verdama ant mažos ugnies. Vėliau supilamas actas.
Jeigu norima marinuoti vaisius, į marinatą dar beriama cinamono.

Gairės: Virti
Reklama:

Komentarai (5)


  • - 2009-10-09 23:29

    man idomu kokio skonio lieka vaisiai,istraukti is tokio marinato :fuu:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...