Maskarponės sūrio desertas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušiniai
100 gramų cukrus
4 arbatiniai šaukšteliai romas
250 gramų mascarpone sūris
1 stiklinė kava (stipri ir saldi, paruošta)
100 gramų braškės
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudra (DANSUKKER)
4 vienetai mėta
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių.
2.
Kiaušinio trynius išplakti su cukrumi, įpilti romo, sudėti sūrį ir vėl išplakti.
3.
Išplakti kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišyti į sūrio masę.
4.
Į desertinių indų dugną dėti po šaukštą braškių, išmirkytų kavoje. Tada sudėti sūrio kremą, o ant viršaus vėl dėti braškių, išmirkytų kavoje.
5.
Pabarstyti cukraus pudros ir padėti į šaldytuvą bent valandai. Patiekti su mėtos šakele.

Maskarponės sūrio desertas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių.

  2. Kiaušinio trynius išplakti su cukrumi, įpilti romo, sudėti sūrį ir vėl išplakti.

  3. Išplakti kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišyti į sūrio masę.

  4. Į desertinių indų dugną dėti po šaukštą braškių, išmirkytų kavoje. Tada sudėti sūrio kremą, o ant viršaus vėl dėti braškių, išmirkytų kavoje.

  5. Pabarstyti cukraus pudros ir padėti į šaldytuvą bent valandai. Patiekti su mėtos šakele.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...