200 gramų | lęšiai |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
2 vienetai | gvazdikėliai |
šiek tiek | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
2 vienetai | svogūnai |
Lęšių keri
-
Lęšiai,
200 gramų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
2 vienetai - Cinamonas
-
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išmirkyti lęšiai užpilami puse litro šalto vandens, suberiamas smulkiai supjaustytas svogūnas ir išverdama. Kitas svogūnas taip pat supjaustomas ir truputį pakepinamas. Česnako skiltelė sutrinama ir 2—3 min. pakepinama su gvazdikėliais ir cinamonu. Vandenyje išleisti imbiero milteliai 3—4 min. pavirinami ant mažos ugnies. Tuomet visi prieskoniai sumaišomi su pomidorų padažu ir virtais lęšiais. Patiekalas gali būti tirštesnis arba skystesnis — žiūrint, kiek įpilama skysčio.
Komentarai (9)
-
Vi
2010-05-29 17:17
su chapati,indiska duona
-
liu
2010-04-19 14:07
as tai is lesiu sriuba verdu... ;-)
-
:)
2010-04-18 22:27
keri :)
-
Rūta
2009-12-23 14:45
Su kuo jis valgomas?