Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų ryžiai (juodieji)
4 gramai avokadų
500 gramų lašiša (šviežia)
4 vienetai žalioji citrina
šiek tiek alyvuogių aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai vasabi
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu, nusausinti ir leisti atvėsti.
2.
Supjaustyti lašišą ir avokadus, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, druską, pipirus, apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
3.
Didelėje lėkštėje gražiai sudėti ryžius, ant viršaus lašišą ir avokadus.

Papuošti citrinos žiedeliais ar mėtos šakele.

Skanaus!

Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu, nusausinti ir leisti atvėsti.

  2. Supjaustyti lašišą ir avokadus, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, druską, pipirus, apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

  3. Didelėje lėkštėje gražiai sudėti ryžius, ant viršaus lašišą ir avokadus.

    Papuošti citrinos žiedeliais ar mėtos šakele.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...