 
    kriaušių konservavimas
INGREDIENTAI:
        | 5000 gramų | kriaušės | 
| 3 litrai | vanduo | 
| 1000 gramų | cukrus | 
| 4 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus | 
| 1 valgomasis šaukštas | acto | 
| 1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (šaukštelis koncervavimo miltelių "Atamon") | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Kriaušes nuplauname, nulupame, perpjaunam per pusę ir išimame sėklalizdžius. Užviriname vandenį su cukrum, vanilinu, actu ir atamono milteliais, sudedame kriaušes. Viską paverdame apie 3 - 5 min. dedame kriaušes į švarius stiklainius, užpilame skysčiu ir sandariai užsukame.
                            kriaušių konservavimas
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Kriaušės, 5000 gramų 
- 
                                                            
                                                            Vanduo, 3 litrai 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, 1000 gramų 
- 
                                                            
                                                            Vanilinis cukrus, 4 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Actas, 1 valgomasis šaukštas 
- 
                                                            
                                                            Prieskoniai, šaukštelis koncervavimo miltelių "Atamon", 1 valgomasis šaukštas 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Kriaušes nuplauname, nulupame, perpjaunam per pusę ir išimame sėklalizdžius. Užviriname vandenį su cukrum, vanilinu, actu ir atamono milteliais, sudedame kriaušes. Viską paverdame apie 3 - 5 min. dedame kriaušes į švarius stiklainius, užpilame skysčiu ir sandariai užsukame.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                        Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"