Minkštą sviestą išsukame su cukrumi, įplakame kiaušinius. Turi gautis vientisa masė (naudojame arba šaukštą, arba plaktuvą). Kokosų drožles, miltus ir avižinius dribsnius sumaišome su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Įmaišome į  sviesto masę. Kiek trūksta miltų, pridedame, kad gautųsi minkoma tešla, kurią paliekame šaldytuve 15 min. Tuomet kočiojame tešlą ir skirtingo dydžio žvaigždžių formelių pagalba formuojame sausainius. Kepame iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Kai iškepa iš sausainių sudėliojame eglutes, dekoruojame cukraus pudra, kokosų drožlėmis – sniegu ir bruknių uogomis.
Skanaus!
                             
    Kokosiniai avižiniai sausainiai "Eglutės" su "Danskker" cukrumi
            Porcijų skaičius: 
        6
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 6
                    
        | 200 gramų | sviestas | |
| 150 gramų | „dansukker“ cukrus | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 75 gramai | kokoso drožlės | |
| 250 gramų | miltai | |
| 5 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių | |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ cukraus milteliai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Papuošimui: | ||
| 1 saujelė | bruknės | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Kokosiniai avižiniai sausainiai "Eglutės" su "Danskker" cukrumi
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- 
                                                            
                                                            Sviestas, 200 gramų 
- 
                                                            
                                                            „Dansukker“ cukrus, 150 gramų 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 2 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Kokoso drožlės, 75 gramai 
- 
                                                            
                                                            Miltai, 250 gramų 
- 
                                                            
                                                            Avižiniai dribsniai, 5 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            „Dansukker“ cukraus milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai 
- 
                                                            
                                                            Druska, 1 žiupsnelis 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- 
                                                            
                                                            Bruknės, 1 saujelė 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Minkštą sviestą išsukame su cukrumi, įplakame kiaušinius. Turi gautis vientisa masė (naudojame arba šaukštą, arba plaktuvą). Kokosų drožles, miltus ir avižinius dribsnius sumaišome su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Įmaišome į  sviesto masę. Kiek trūksta miltų, pridedame, kad gautųsi minkoma tešla, kurią paliekame šaldytuve 15 min. Tuomet kočiojame tešlą ir skirtingo dydžio žvaigždžių formelių pagalba formuojame sausainius. Kepame iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Kai iškepa iš sausainių sudėliojame eglutes, dekoruojame cukraus pudra, kokosų drožlėmis – sniegu ir bruknių uogomis.
Skanaus!
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Tiramisu tortukas
                                        Tiramisu tortukas
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                        Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                     Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                        Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas