Keptas upėtakis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas upėtakis
4 vienetai juodieji pipirai
1 vienetas citrinos
100 gramų margarinas
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek mairūnas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyti upėtakiai įtrinami druska su maltais prieskoniais, pavoliojami išplaktame kiaušinyje, vėliau miltuose ir kepami keptuvėje ant silpnos ugnies. Tiekiami pašildytame pusdubenyje, papuošti citrinos griežinėliais.

Keptas upėtakis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalyti upėtakiai įtrinami druska su maltais prieskoniais, pavoliojami išplaktame kiaušinyje, vėliau miltuose ir kepami keptuvėje ant silpnos ugnies. Tiekiami pašildytame pusdubenyje, papuošti citrinos griežinėliais.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...