Jautienos burgeris su avokadais
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bandelės ( burgeriams)
4 vienetai jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas pomidorai
4 lapai salotos
1 saujelė špinatai
4 arbatiniai šaukšteliai majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
"Biovela" maltinukus kepkite grilio arba paprastoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gerai iškeps.
2.
vokadų minkštimą sutrinkite iki vientisos masės, įpjaustykite vyšninius pomidoriukus bei mėlynojo svogūno griežinėlius. Pagardinkite citrinos sultimis, padruskinkite, papipirinkite ir gerai išmaišykite.
3.
Bandeles perpjaukite perpus ir kai maltinukai bus beveik iškepę, kelias minutes paskrudinkite orkaitėje.
4.
Traškias bandeles lengvai aptepkite majonezu. Ant apatinių bandelių dalių dėkite salotų lapus, po kelis pomidoro griežinėlius, maltinuką, čedario sūrį, špinatus ir storesnį sluoksnį gvakamolės. Suvožkite ir patiekite su naminėmis bulvių lazdelėmis.

Jautienos burgeris su avokadais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. "Biovela" maltinukus kepkite grilio arba paprastoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gerai iškeps.

  2. vokadų minkštimą sutrinkite iki vientisos masės, įpjaustykite vyšninius pomidoriukus bei mėlynojo svogūno griežinėlius. Pagardinkite citrinos sultimis, padruskinkite, papipirinkite ir gerai išmaišykite.

  3. Bandeles perpjaukite perpus ir kai maltinukai bus beveik iškepę, kelias minutes paskrudinkite orkaitėje.

  4. Traškias bandeles lengvai aptepkite majonezu. Ant apatinių bandelių dalių dėkite salotų lapus, po kelis pomidoro griežinėlius, maltinuką, čedario sūrį, špinatus ir storesnį sluoksnį gvakamolės. Suvožkite ir patiekite su naminėmis bulvių lazdelėmis.

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...