Įdaryta lydeka su daržovėmis ir majonezu
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas lydeka (vidutinio dydžio)
2 vienetai kiaušiniai
2 vienetai morkos (virtos)
1 galva svogūnai
100 gramų majonezas (DAUMANTŲ )
50 gramų sviestas
1 riekė batonas
0.5 stiklinės pienas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai ((juodieji ir kvapnieji))
2 skiltelės česnakas
1 vienetas ridikai (baltas)
0.5 vieneto paprika
1 valgomasis šaukštas spanguolės
1 valgomasis šaukštas juodieji serbentai
1 vienetas mandarinai
3 lapai poras ((žalia dalis))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Lydeką nuplauti, nusausinti, atskirti odą.žuvies mėsą nuvalyti nuo kaulo ir odos, odą pabarstyti druska.
2.
Batoną užmerkti piene.
3.
Vieną kiaušinį išvirti, atvėsinti.
4.
Svogūną susmulkinti, apkepti svieste.
5.
Žuvį, 1 morką, virtą kiaušinį, nuspaustą batono riekę sumalti du kartus. Įdėti susmulkintą česnaką, 3 v.š. Daumantų MangoMajo majonezo, suberti pipirus, druską, įmušti žalią kiautšinį, gerai išmaišyti. Jei įdaras sausokas,galima įpilti truputį pieno,kuriame mirko batonas.
6.
Įdarą sudėti į lydekos odą, kepimo indą sutepti aliejumi, įdėti lydeką ant pilvo, aptepti majonezu.
7.
kepti orkaitėje 150°C temperatūroje 1 val. 15 min.
8.
Atvėsinti, padėti į patiekimo indą, papuošti išpjaustytu baltu ridiku, morkomis, spanguolėmis, serbentais, poro lapeliais, mandarinu.
9.
Į išpjaustytą papriką patiekti padažą- likusį "MangoMajo" majonezą.

Skanaus !

Įdaryta lydeka su daržovėmis ir majonezu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Lydeką nuplauti, nusausinti, atskirti odą.žuvies mėsą nuvalyti nuo kaulo ir odos, odą pabarstyti druska.

  2. Batoną užmerkti piene.

  3. Vieną kiaušinį išvirti, atvėsinti.

  4. Svogūną susmulkinti, apkepti svieste.

  5. Žuvį, 1 morką, virtą kiaušinį, nuspaustą batono riekę sumalti du kartus. Įdėti susmulkintą česnaką, 3 v.š. Daumantų MangoMajo majonezo, suberti pipirus, druską, įmušti žalią kiautšinį, gerai išmaišyti. Jei įdaras sausokas,galima įpilti truputį pieno,kuriame mirko batonas.

  6. Įdarą sudėti į lydekos odą, kepimo indą sutepti aliejumi, įdėti lydeką ant pilvo, aptepti majonezu.

  7. kepti orkaitėje 150°C temperatūroje 1 val. 15 min.

  8. Atvėsinti, padėti į patiekimo indą, papuošti išpjaustytu baltu ridiku, morkomis, spanguolėmis, serbentais, poro lapeliais, mandarinu.

  9. Į išpjaustytą papriką patiekti padažą- likusį "MangoMajo" majonezą.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...