Nuplautas bulves išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti.
Trynius kruopščiai išplakti su mineraliniu vandeniu.
Kiekvieną bulvę mirkyti išplaktuose tryniuose, o po to apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti į jį bulves, įdėti 10-15 min. į karštą  orkaitę.
Šis patiekalas - puikus  priedas keptoms žuvims.
                            
    Bulvės Itališkai
INGREDIENTAI:
        | 800 gramų | bulvių | 
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | 
| 3 valgomieji šaukštai | mineralinis vanduo | 
| 4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai | 
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas | 
| šiek tiek | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Bulvės Itališkai
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Bulvės, 
800 gramų  - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, tryniai, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Mineralinis vanduo, 
3 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Džiūvėsėliai, 
4 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
1 valgomasis šaukštas  - Druska
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Nuplautas bulves išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti.
Trynius kruopščiai išplakti su mineraliniu vandeniu.
Kiekvieną bulvę mirkyti išplaktuose tryniuose, o po to apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti į jį bulves, įdėti 10-15 min. į karštą  orkaitę.
Šis patiekalas - puikus  priedas keptoms žuvims.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        