Pusę citrinos supjaustyti į keturias dalis ir sudėti į aukštą ir plačią stiklinę.
Suberti du šaukštelius (kaupinus) balto cukraus ir viską sugrūsti grūstuvėliu, kad išsiskirtų sultys.
Sudėti šviežios mėtos lapelius ir švelniai paspausti grūstuvėliu (per stipriai sugrūdus mėtas bus jaučiamas kartokas skonis ir nukentės estetinis kokteilio vaizdas).
Taurę iki viršaus užpildyti smulkintu ledu.
Supilti romą ir pamaišyti, kad ištirptų cukrus. Įdėti grūsto ledo ir įpilti mineralinio vandens (kiek trūksta taurei užpildyti).
Papuošti šviežiais mėtos lapeliais.
Į sveikatą!

Mojito kokteilis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | ledukai |
šiek tiek | mineralinis vanduo (gazuotas arba ne) |
0.5 vieneto | citrinos (žaliosios) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
40 mililitrų | romas |
12 vienetų | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinis punšas
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
-
Mary Pickford kokteilis
-
Cranberry Rum kokteilis
-
Daiquiri kokteilis
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Indiškas kavos punšas
-
Alaus ir romo kokteilis "Draugystė"
-
Kokteilis „Kogel mogel“
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Pina Colada kokteilis
-
Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
-
Romo ir ledų kokteilis
-
Kokteilis „Kiwi Daiquiri“
-
Sulos kokteilis
-
Caipirissima
-
Eggnog
-
Kokteilis „Mohito“
-
Abrikosų romas
-
Kokteilis „Cuba Libre“
Mojito kokteilis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Ledukai
- Mineralinis vanduo, gazuotas arba ne
-
Citrinos, žaliosios,
0.5 vieneto -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Romas,
40 mililitrų -
Mėta,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusę citrinos supjaustyti į keturias dalis ir sudėti į aukštą ir plačią stiklinę.
Suberti du šaukštelius (kaupinus) balto cukraus ir viską sugrūsti grūstuvėliu, kad išsiskirtų sultys.
Sudėti šviežios mėtos lapelius ir švelniai paspausti grūstuvėliu (per stipriai sugrūdus mėtas bus jaučiamas kartokas skonis ir nukentės estetinis kokteilio vaizdas).
Taurę iki viršaus užpildyti smulkintu ledu.
Supilti romą ir pamaišyti, kad ištirptų cukrus. Įdėti grūsto ledo ir įpilti mineralinio vandens (kiek trūksta taurei užpildyti).
Papuošti šviežiais mėtos lapeliais.
Į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...