200 mililitrų | manų kruopos |
200 mililitrų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
6 vienetai | obuoliai |
1 pakelis | sviestas |
100 mililitrų | „dansukker“ cukrus |
4 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
Amerikietiškas traškus obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Manų kruopos,
200 mililitrų -
Miltai,
200 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
6 vienetai -
Sviestas,
1 pakelis -
„Dansukker“ cukrus,
100 mililitrų -
Cinamonas,
4 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus ir manų kruopas matuojame puodeliais. Taigi, sumaišome miltus, manų kruopas, puse puodelio "Dan Sukker" cukraus, kepimo miltelius. Kepimo skardą ištepame sviestu arba išklojame kepimo popieriumi. Puse mišinio dedame į skardą, tada sudedame supjaustytus obuolius (rekomenduojama be uodelių) ir užbarstome cinamonu. Kada obuoliai paruošti, ant viršaus dedame kitą pusę mišinio ir sutarkuojame sviesto pakelį per burokų tarka.
Kepame 180C temperatūroje apie 40 min, kol paruduoja viršus.