Tekila "Bum - bum"
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
šiek tiek | tekila |
šiek tiek | limonadas (imbierinis, arba imbierinis alus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Tekilą ir šaltą imbiero limonadą arba imbiero alų supilkite į atšaldytą taurelę. Ant stalo viršaus patieskite kelis kart perlenktą stalo rankšluostį. Taurelę paimkite į vieną ranką, o kitos rankos delnu sandariai uždenkite. Stuktelėkite keletą kartų į stalą, per sulenktą rankšluostį, tiek, kad gėrimas suputotų, sakydami „Bum-bum“ ir iš karto, kol dar jis putoja, vienu ypu išgerkite.
2.
Tai vieno ypo kokteilis („šotas“), kurį geriant reikia atlikti savotišką ritualą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Alaus Margarita
- Kokteilio Margarita gaminimas
- Kokteilis „Raudona tekila“
- Kokteilis „Margarita“
- Braškinė „Margarita“
- Kokteilis „Klasikinė Margarita“
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
- Tekila su citrina
- Alaus kokteilis "Šendi" (Shandy)
- Kokteilis „Kiwi Daiquiri“
- Spanguolių likeris
- Kava su brendžiu ir muskatu
- Degtinė su "Sprite"
- Silky Orange
- Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
- Putojančio vyno kokteilis
- Žiemos arbata
- Ledų kokteilis su likeriu
- MARTINI ROSATO ROYALE
- Kokteilis „Hot Whisky“
Tekila "Bum - bum"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
- Tekila
- Limonadas, imbierinis, arba imbierinis alus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tekilą ir šaltą imbiero limonadą arba imbiero alų supilkite į atšaldytą taurelę. Ant stalo viršaus patieskite kelis kart perlenktą stalo rankšluostį. Taurelę paimkite į vieną ranką, o kitos rankos delnu sandariai uždenkite. Stuktelėkite keletą kartų į stalą, per sulenktą rankšluostį, tiek, kad gėrimas suputotų, sakydami „Bum-bum“ ir iš karto, kol dar jis putoja, vienu ypu išgerkite.
Tai vieno ypo kokteilis („šotas“), kurį geriant reikia atlikti savotišką ritualą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...