Marinuoti agurgėliai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3000 gramų agurkų (jaunų)
3 vienetai svogūnai
2 vienetai morkos
2 valgomieji šaukštai krapai
2 litrai vanduo (marinatui)
200 gramų acto
1 valgomasis šaukštas druska
1 valgomasis šaukštas cukrus
3 vienetai lauro lapų
šiek tiek kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mažus agurkėlius gerai nuplauname ir 4 valandas mirkome vandenyje (1 l vandens 1 šaukštas druskos). Krapus jei reikia susmulkiname, svogūnus supjaustome žiedais, morkas - gabalėliais. Išgriebtus iš vandens agurkėlius sudedame į stiklainius, taip pat sudedame svogūnus ir morkas, krapus. Išverdame marinatą ir užpilame ant agurkėlių. Sandariai uždarome.

Marinuoti agurgėliai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mažus agurkėlius gerai nuplauname ir 4 valandas mirkome vandenyje (1 l vandens 1 šaukštas druskos). Krapus jei reikia susmulkiname, svogūnus supjaustome žiedais, morkas - gabalėliais. Išgriebtus iš vandens agurkėlius sudedame į stiklainius, taip pat sudedame svogūnus ir morkas, krapus. Išverdame marinatą ir užpilame ant agurkėlių. Sandariai uždarome.

Gairės: Marinuoti
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...