Žuvis su kiviais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų menkės (filė)
3 valgomieji šaukštai sviestas
1 vienetas dižono garstyčios
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedideliame vandens kiekyje virkite žuvies filė 10 min. Druskos įdėkite virimo metu. Nulupkite kivi vaisių. Supjaustykite jį plonais apskritimais.
Sudėkite kivi ir sviestą į puodą su žuvimi. Uždenkite dangčiu. Dar virkite ant mažos ugnies penkias minutes, kad sviestas ištirptų. Sudėkite paruoštą žuvį į lėkštę ir užpilkite padažu iš kivio ir sviesto. Kaip garnyrą galima patiekti tarkuotas morkas, užpiltas aliejumi ir citrinos sultimis.

Žuvis su kiviais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nedideliame vandens kiekyje virkite žuvies filė 10 min. Druskos įdėkite virimo metu. Nulupkite kivi vaisių. Supjaustykite jį plonais apskritimais.
Sudėkite kivi ir sviestą į puodą su žuvimi. Uždenkite dangčiu. Dar virkite ant mažos ugnies penkias minutes, kad sviestas ištirptų. Sudėkite paruoštą žuvį į lėkštę ir užpilkite padažu iš kivio ir sviesto. Kaip garnyrą galima patiekti tarkuotas morkas, užpiltas aliejumi ir citrinos sultimis.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...