Nedideliame vandens kiekyje virkite žuvies filė 10 min. Druskos įdėkite virimo metu. Nulupkite kivi vaisių. Supjaustykite jį plonais apskritimais.
Sudėkite kivi ir sviestą į puodą su žuvimi. Uždenkite dangčiu. Dar virkite ant mažos ugnies penkias minutes, kad sviestas ištirptų. Sudėkite paruoštą žuvį į lėkštę ir užpilkite padažu iš kivio ir sviesto. Kaip garnyrą galima patiekti tarkuotas morkas, užpiltas aliejumi ir citrinos sultimis.
                            
    Žuvis su kiviais
INGREDIENTAI:
        | 200 gramų | menkės (filė) | 
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas | 
| 1 vienetas | dižono garstyčios | 
| šiek tiek | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Žuvis su kiviais
                Komentarai:
                4
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Menkės, filė, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
3 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Dižono garstyčios, 
1 vienetas  - Druska
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Nedideliame vandens kiekyje virkite žuvies filė 10 min. Druskos įdėkite virimo metu. Nulupkite kivi vaisių. Supjaustykite jį plonais apskritimais.
Sudėkite kivi ir sviestą į puodą su žuvimi. Uždenkite dangčiu. Dar virkite ant mažos ugnies penkias minutes, kad sviestas ištirptų. Sudėkite paruoštą žuvį į lėkštę ir užpilkite padažu iš kivio ir sviesto. Kaip garnyrą galima patiekti tarkuotas morkas, užpiltas aliejumi ir citrinos sultimis.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        