Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis patiekiamas su šonine
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto kopūstai (žiediniai)
4 vienetai morkos
0.5 vieneto petražolės (šakelė)
1 vienetas salierai
1 vienetas sultinys (Knorr buljonete (daržovių))
1 vienetas svogūnai
1 skiltelė česnakas
šiek tiek krapai
šiek tiek prieskoniai (sriubai)
šiek tiek druska
šiek tiek sviestas
šiek tiek cukrus
šiek tiek aliejaus
3 vienetai svogūnai (raudonieji)
100 gramų pistacijos (be lukštų)
100 gramų kiauliena (šoninė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Žiedinį kopūstą, morkas, petražoles, salierą, svogūną išvirti viename litre vandens. Baigiant virti, įmesti česnako skiltelę, supilti sultinį bei prieskonius. Galima įdėti ir šaukštą sviesto. Nukelti puodą nuo ugnies ir išmaišyti daržoves plaktuvu.
2.
Supjaustyti raudonuosius svogūnus. Ištirpinti sviestą, aliejų ir cukrų keptuvėje ir sudėti raudonuosius svogūnus. Kepti, kol paskrus. Keptuvėje pakepinti pistacijas, šoninę supjaustyti pailgais griežinėliais ir kepinti keptuvėje, kol jie taps traškūs.
3.
Patiekti vieno kąsnio indeliuose iš pradžių sudedant žiedinių kopūstų kremą, po to karamelizuotus svogūnus, papuošti pistacijomis bei šonine.

Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis patiekiamas su šonine

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Žiedinį kopūstą, morkas, petražoles, salierą, svogūną išvirti viename litre vandens. Baigiant virti, įmesti česnako skiltelę, supilti sultinį bei prieskonius. Galima įdėti ir šaukštą sviesto. Nukelti puodą nuo ugnies ir išmaišyti daržoves plaktuvu.

  2. Supjaustyti raudonuosius svogūnus. Ištirpinti sviestą, aliejų ir cukrų keptuvėje ir sudėti raudonuosius svogūnus. Kepti, kol paskrus. Keptuvėje pakepinti pistacijas, šoninę supjaustyti pailgais griežinėliais ir kepinti keptuvėje, kol jie taps traškūs.

  3. Patiekti vieno kąsnio indeliuose iš pradžių sudedant žiedinių kopūstų kremą, po to karamelizuotus svogūnus, papuošti pistacijomis bei šonine.

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...