Vištiena pracūziškame padaže
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas vištiena
1 vienetas morkos
1 vienetas petražolės
0.5 vieneto salierai
50 gramų sviestas
30 gramų kvietiniai miltai
1 stiklinė sultinys (vištienos)
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
0.25 stiklinės grietinė
0.25 stiklinės pienas
7 gramai želatina
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyta višta išverdama su morka, salieru, petražole, druska. Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai ir atskiedžiama sultiniu. Pavirinus padažas perkošiamas, pravėsinamas, įplakamas trynys, įpilama grietinė maišyta su pienu, pasūdoma ir supilama išmirkyta želatina. Sudėta lėkštėje mėsa užpilama stingstančiu padažu.

Vištiena pracūziškame padaže

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustyta višta išverdama su morka, salieru, petražole, druska. Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai ir atskiedžiama sultiniu. Pavirinus padažas perkošiamas, pravėsinamas, įplakamas trynys, įpilama grietinė maišyta su pienu, pasūdoma ir supilama išmirkyta želatina. Sudėta lėkštėje mėsa užpilama stingstančiu padažu.

Gairės: Virti
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...