Virta jautiena su baravykais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
800 gramų jautiena
5 vienetai baravykai (džiovinti)
2 vienetai svogūnai
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai
2.5 valgomojo šaukšto sviestas (tirpintas)
0.5 stiklinės grietinė
2 vienetai morkos
1 vienetas salierai
šiek tiek petražolės
1 vienetas poras
0.5 stiklinės sultinys
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa išverdama prieskonių ir daržovių sultinyje, supjaustoma ir užpilama sultinyje troškintais džiovintais grybais, supjaustytais ir pakepintais su smulkintais svogūnais, miltais, grietine. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar jų tyre.

Virta jautiena su baravykais

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa išverdama prieskonių ir daržovių sultinyje, supjaustoma ir užpilama sultinyje troškintais džiovintais grybais, supjaustytais ir pakepintais su smulkintais svogūnais, miltais, grietine. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar jų tyre.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...