Turkiška silkė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
800 gramų silkė (sūdyta)
1 stiklinė pienas
2 vienetai paprika
200 gramų pomidorai (kieti)
0.25 arbatinio šaukštelio karis
0.25 arbatinio šaukštelio kvapieji pipirai (malti)
0.25 arbatinio šaukštelio čiobreliai (malti)
1.5 stiklinės aliejaus
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu 2 val.
Inde užkaisti 2 šaukštus aliejaus, pakepinti juostelėmis supjaustytą papriką, pašlakstyti vandeniu ir troškinti, kol suminkštės. Pertrinti per sietelį, supilti likusį aliejų, išmaišyti, vėl užvirinti, ataušinti.
Nusausintą silkės filė supjaustyti pusiau ir sudėti į stiklainį, sluoksniuojant su pomidorais.
Užpilti atšaldytu aliejumi su paprika ir laikyti šaldytuve 3-4 dienas.
Patiekiant puošti pomidorų ir citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.

Turkiška silkė

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu 2 val.
Inde užkaisti 2 šaukštus aliejaus, pakepinti juostelėmis supjaustytą papriką, pašlakstyti vandeniu ir troškinti, kol suminkštės. Pertrinti per sietelį, supilti likusį aliejų, išmaišyti, vėl užvirinti, ataušinti.
Nusausintą silkės filė supjaustyti pusiau ir sudėti į stiklainį, sluoksniuojant su pomidorais.
Užpilti atšaldytu aliejumi su paprika ir laikyti šaldytuve 3-4 dienas.
Patiekiant puošti pomidorų ir citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...