Šokoladiniai rutuliukai (Chokladbullar)
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų sviestas (arba margarinas)
200 mililitrų cukrus (smulkus)
600 mililitrų avižinių dribsnių
4 valgomieji šaukštai kakava
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
4 valgomieji šaukštai kava (šalta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papuošimui: perlinis cukrus arba kokoso drožlės

Paruošimas: margariną su cukrum labai labai gerai išminkyti, kad būtų vientisa masė. Ir tik tada suberti/supilti visus likusius ingridientus ir vėl gerai išmaišyti. Galiausiai suformuoti mažus rutuliukus ir apvolioti kokose ar perliniam cukruj ;) Įdėti į šaldytuvą, kad sustengtų (bent valandai, bet jei ilgiau pabus, tai dar skaniau). Skanaus!

Šokoladiniai rutuliukai (Chokladbullar)

Komentarai: 20
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Papuošimui: perlinis cukrus arba kokoso drožlės

Paruošimas: margariną su cukrum labai labai gerai išminkyti, kad būtų vientisa masė. Ir tik tada suberti/supilti visus likusius ingridientus ir vėl gerai išmaišyti. Galiausiai suformuoti mažus rutuliukus ir apvolioti kokose ar perliniam cukruj ;) Įdėti į šaldytuvą, kad sustengtų (bent valandai, bet jei ilgiau pabus, tai dar skaniau). Skanaus!

Reklama:

Komentarai (20)


  • Inga 2012-11-17 17:07

    Pabandziau pasidaryti. Atrodo tai labai graziai, bet ziauriai jauciasi sviestas, nesuprantu ar kazka ne taip padariau ar man jis jauciasi, nes zinau is ko jie padaryti? Maniskiui tai skanus :)


  • Renata 2012-05-01 12:26

    Butina kava ;) del pacios konsistencijos...


  • murziuke 2012-04-30 22:20

    o ar kava butina, ar ne? :nezinau: :geda:


  • Renata 2012-02-06 21:20

    Virta, salta, gana stipri kava ;)


  • Gintare 2012-02-06 14:13

    O kava turi b8ti virta ar tik taip ja sudeti ?


  • Renata 2011-10-11 00:32

    Juoda kava tiks geriausiai. O kokią naudosite - manau nebus didelio skirtumo...Svarbiausia, kad nebūtų per silpna :)
    Aš naudoju Zoegas arba Gevalia firmų kavą (gyvenu ne Lietuvoje).


  • Anonimas 2011-10-08 14:50

    Tiesiog norejau paklaust: Kokia kava geriausia naudot? :-?


  • Renata 2011-06-13 16:10

    Nereikia jų mirkyti :) Tikiuosi bus skanu!


  • jolanta 2011-06-13 13:49

    darau sldainius ir iskilo klausimas-avizinius dripsnius reikejo mirkyt?nes db gavos marmalyne..dedu i saldytuva,bet jauciu gausis S... :-(


  • Renata 2010-10-24 22:29

    beje, kartą įpyliau pora šaukštelių viskio, labai geras skonis gavosi! :)
    o kakava geriausia tamsi, be cukraus :)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...